Cederroth – prvá pomoc na najvyššej úrovni

Bezpečnosť
Cederroth – prvá pomoc na najvyššej úrovni

Záleží vám na bezpečnosti vášho pracoviska alebo prevádzky? Potom by ste mali vedieť o produktoch prvej pomoci Cederroth. V tomto článku sa dozviete, čo Cederroth je a čo ponúka.

ČO JE CEDERROTH?

Cederroth je brand – značka, ktorá patrí do divízie Wound Care (Starostlivosť o rany) spoločnosti Orkla. Spoločnosť Orkla vznikla v roku 1645 v Nórsku. Cez všetky historické zvraty sa udržala na trhu a dnes je hlavným dodávateľom spotrebného tovaru v Škandinávii. Jej ročné tržby atakujú hranicu 4 miliárd EUR. Osvedčenou stratégiou spoločnosti Orkla je jednoduchosť po všetkých stránkach – 80 % vývozu preto tvorí len 20 produktov, pričom každý produkt sa vysvetľuje sám. Aký je výsledok? „Win, win, win,“ ako hovorí Bertil Hedlund, Sales Manager Export značky Cederroth. Inými slovami: Pri obchodovaní so spoločnosťou Orkla každý víťazí.


„PRVÁ POMOC PRE KAŽDÉHO A VŠADE“

Tak znie motto značky Cederroth. Od polovice 70. rokov 20. storočia Cederroth vyvíja produkty a riešenia, vďaka ktorým dokážu prvú pomoc poskytnúť úplne obyčajní ľudia bez predchádzajúceho špeciálneho školenia.

Produkty prvej pomoci Cederroth nájdu uplatnenie naozaj na každom pracovisku – vo výrobe, stavebníctve, v ubytovaní, potravinárstve, v školách, v kanceláriách... Objavujú sa na ďalších a ďalších európskych trhoch a trhoch Severnej Ameriky. V súčasnosti je to okolo 25 krajín, ale toto číslo bezpochyby ďalej porastie.


ČÍM JE ZNAČKA CEDERROTH VÝNIMOČNÁ?

Zásobník náplastí SalvequickMaterským produktom, ktorý je na trhu od roku 1976, sú náplaste Salvequick v unikátnom zásobníku. Náplaste sú z jednej strany už rozlepené, čo má dvojitú výhodu. Po prvé, náplasť jednou rukou vyberiete a hneď ju môžete použiť. Po druhé, náplasti nikto nekradne. K čomu by niekomu bola zásoba rozlepených náplastí? Náplaste smerujú zo zásobníka nadol, a vďaka tomu sa dovnútra nedostanú nečistoty ani krv.

Náplaste Salvequick sú názorným príkladom poslania značky Cederroth: Produkty prvej pomoci neustále zjednodušovať a zároveň skvalitňovať. Keď sa pozrieme na portfólio produktov prvej pomoci Cederroth, zistíme, že pokrývajú všetky situácie, pri ktorých existuje nebezpečenstvo úrazu. Jedná sa o systémové riešenie, kde je napr. pri každej linke umiestnený zásobník s náplasťami a s produktmi starostlivosti o rany a niekde v centre prevádzky je stanica prvej pomoci.


RÝCHLY POHĽAD NA PORTFÓLIO PRODUKTOV

Už sme spomenuli zásobník náplastí alebo tiež zásobník náplastí s produktmi k starostlivosti o rany. Náplasteplastové aj textilné, extra veľké, na končeky prstov alebo dlhé. Pre gastro priemysel sú v ponuke modré náplaste, ktoré sú detekovateľné väčšinou detektorov kovu.

Stanica prvej pomoci CederrothPotom je tu stanica prvej pomoci. Tá obsahuje produkty, pomocou ktorých ošetríte najrôznejšie typy zranení. Jej vybavenie môžete prispôsobiť potrebám svojej prevádzky. Kúpiť si môžete aj stanicu prvej pomoci na popáleniny. Ako určite tušíte, jednotlivé lekárničky sa líšia tým, čo a v akom množstve vo vnútri nájdete.

Jedinečným produktom je stanica pre výplach očí. V tejto chvíli si zdôraznime len jej hlavný benefit: Roztok na vyplachovanie očí Cederroth v zasiahnutom oku neutralizuje účinok ako zásaditých, tak kyslých látok.

Lekárnička CederrothA čo by to bolo za prvú pomoc bez lekárničky? Vybrať si môžete lekárničku malú, strednú, veľkú, extra veľkú alebo lekárničku na popáleniny. Ako určite tušíte, jednotlivé lekárničky sa líšia tým, čo a v akom množstve vo vnútri nájdete.

Náhradné náplne CederrothV neposlednej rade Cederroth ponúka náhradné náplne do stanice prvej pomoci a do lekárničiek: všetky typy náplastí, obväz na zastavenie krvácania 4 v 1 (aj veľkosť mini), čistiaci sprej na oči a rany, čistiace obrúsky na poranenia, gélový sprej na popáleniny, obklad s gélom na popáleniny, ochrannú sadu a modrú penovú bandáž (aj 4,5 m dlhú).

 


SYSTÉM 5S PRI PRVEJ POMOCI

Ktorú náhradnú náplň vybrať? S tým vám pomôže systém 5S. Vďaka nemu sú stanice prvej pomoci aj lekárničky perfektne zorganizované – všetko má svoje miesto. Keď niektorý produkt použijete, jeho miesto zostane prázdne. A na prázdnom mieste je nalepený červený štítok s referenčným číslom produktu, ktorý tam patrí.

Teraz už Cederroth poznáte a viete, čo ponúka. Nabudúce sa už pozrieme na niektoré produkty viac zblízka.

Akcia